Få al topunderholdningen med et forårssæsonkort

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjællands kampe er de mest målrige i hele Europa, og nu kan voksne for kun 529 kr. og børn for kun 300 kr. sikre billet til alle de spændende kampe i Right to Dream Park i resten af sæsonen.

Køb et forårssæsonkort til alle FC Nordsjællands hjemmekampe for kun 529 kr. for voksne og 300 kr. for børn på D-tribunen, FC Nordsjællands stemningstribune. Det går løs allerede på fredag kl. 19.00, når OB kommer på besøg i Right to Dream Park, og da FCN ligger lunt til at komme med i Mesterskabsspillet igen i år, ligner det otte hjemmekampe med topunderholdning.

Priserne for et forårssæsonkort ser således ud og kan købes HER:

Voksne:
D-tribunen: 529 kr.
A-tribunen: 799 kr.
C-tribunen midt for: 1150 kr.
Børn:
Alle tribuner: 300 kr.

Der er al mulig grund til at være på plads fra første fløjt og frem til sæsonafslutningen 2. pinsedag, for der er nærmest garanti for topunderholdning hver gang. FCN er gået målamok i denne sæson og har scoret 52 kasser i de første 20 kampe af grundspillet. Det er et vildt højt antal, som ingen hold tidligere har præsteret i hele Superligaens historie efter kun 20 spillerunder.

Da FCN også har været særdeles gavmild i den anden ende af banen, er der gået 36 mål ind, så både spænding i kampene og underholdningen har været på absolut højeste plan.

Der er gang i den, hver gang tigrene går på banen med sammenlagt 88 scoringer i 20 kampe, altså et snit på næsten 4,5 mål pr. kamp. Det er også det højeste antal mål pr. kamp i samtlige Europas topligaer.

FCN ligger inden de sidste seks kampe af grundspillet på en flot tredjeplads med 39 point og med god afstand til forfølgerne, så der er al mulig grund til at tro på billet til Mesterskabsspillet, hvor Danmarks seks stærkeste mandskaber spiller om medaljerne og billet til Europa i april og maj.