Både U/17 og U/19 slog Lyngby

Kategorier

FCN U/17 truppen samlet før forårspremieren.

Foto: FCN

God start for FC Nordsjællands Ligahold. U/19 vandt 2-0 på hjemmebane og U/17 vandt 3-1 i Lyngby.

U/19 Liga: FCN-Lyngby 2-0 (1-0)
Mål: 26. minut 1-0 Nikolai Baden Frederiksen, ass. Andreas Olsen. 54. minut 2-0 Andreas Olsen (straffe).

U/19 Ligakampen mod Lyngby i Right to Dream Park fik en højdramatisk start. Der var nemlig kun spillet 50 sekunder, da Emeka Nnamani blev spillet fri i dybden og fældet af Lyngby-keeperen lige udenfor feltet. Frispark til FCN og rødt kort til målmanden, så Lyngby måtte sætte en markspiller på kassen og spille i undertal i de resterende 89 minutter.

Det ændrede naturligvis totalt kampens præmisser og gjorde det til en lidt mærkelig forestilling. FCN fik naturligt nok et stort spilovertag, men skulle hele tiden tænke på at bevare tålmodigheden for ikke at lukke op for farlige omstillinger.

Det lykkedes nogenlunde, og midt i 1. halvleg kom tigrene foran 1-0 på mål af Nikolai Baden Frederiksen efter oplæg fra Andreas Olsen. FCN kom også på 2-0, da Andreas Olsen i det 54. minut udnyttede et straffespark begået mod ham selv. Men den sidste halve time blev mere rodet, hvor FCN også gav chancer fra sig.

U/19 træner Morten Karlsen siger:

– Betingelserne for kampen ændrede sig jo straks fra start, men man kan sagtens lære af sådan en kamp alligevel. Og vi fik den sejr, der giver en god ballast til hjemmekampen på lørdag mod topholdet FC Midtjylland.

Den kamp spilles lørdag kl. 13  Right to Dream Park.

U/17 Liga: Lyngby-FCN 1-3 (1-1)

Også FCN U/17 fik en god start på foråret med en udesejr på 3-1 over Lyngby. Det var ellers hjemmeholdet, der startede bedst og kom foran 1-0 midt i 1. halvleg ved flot at spille sig udenom tigrenes presspil. Derfra blev det dog noget bedre for FCN, der havde chancen for udligning på straffespark efter en halv time, men Andreas Bredahl brændte. Det tog Andreas Bredahl dog hurtigt revanche for, da han udlignede til 1-1 på en dyb stikning fra Christoffer Palm.

Straks fra 2. halvlegs start skiftede kampen markant karakter, og FCN blev meget dominerende efter at være skiftet til 4-3-3 formation. Det skabte tigrene mange chancer på, men først med ti minutter igen af kampen kom forløsningen, da Noah Crone scorede til 2-1 på et smart chip fra Andreas Bredahl. Kort før tid havde Lyngby en stor chance for udligning, men her reddede målmand Mohammed Hassan Ahmad flot med en fodparade, hvorefter Andreas Bredahl med sin anden træffer cementerede sejren til 3-1.

U/17 spiller også hjemme mod FC Midtjylland på lørdag kl. 15.15.