U-holdene kom godt fra start mod Malmø

Kategorier

U/15 holdet får her lige de sidste taktiske instruktioner.

Efter kun en uges opstart spillede Farum BK/FCN U/13-U/15 i søndags årets første træningskampe mod Malmø i Right to Dream Park.

Kampene blev spillet i forlængelse af hinanden, og der var mulighed for, at de forskellige hold kunne se hinanden spille før og efter. Det blev tre gode kampe, som alle endte med sikre sejre til Farum BK/FCN.

U/15 kampen blev vundet 5-1 efter føring på 4-0 ved pausen. Farum BK/FCN startede første halvleg i et rigtigt fint tempo og lavede mange flotte angreb. Hvis effektiviteten havde været større, kunne holdet have været foran med væsentligt flere mål. Anden halvleg var lidt mere på det jævne, hvor intensiteten i presset manglede en smule, og der blev slækket lidt på den tekniske kvalitet. Men en sikker og fortjent sejr.

U/14 kampen startede med nogle rigtigt fornuftige Farum BK/FCN angreb, uden det dog blev til mål. En indøvet detalje på en standard situation gav halvlegens eneste scoring. Efter lidt justeringer i presset og nogle gode indhop blev anden halvleg et langt stormløb mod Malmøs mål, og hvis effektiviteten havde været større, kunne sejren også være blev væsentligt større end de 5-0, som blev kampens facit.

U/13 kampen startede relativt lige, og Malmøs høje pres gav lidt udfordringer for de unge Farum BK/FCN drenge, som lige skulle finde de rette mønstre i spillet. De gange det lykkes resulterede det sig i nogle fornuftige chancer. Når Malmø havde bolden var der fine muligheder for at lave hurtige omstillinger ved høje erobringer, og på den baggrund blev det til tre mål i første halvleg. Det fortsatte nogenlunde på samme måde i anden halvleg, og slutstillingen blev 6-1 til Farum BK/FCN.

T+ træner Alexander Riget udtaler:

– Alt i alt var det en fin start for alle tre hold. Hvor vi rent tempomæssigt i alle kampe er et niveau over Malmø. Derudover var det rart at se de yngre spillere, som spillede med den ældre årgang, gjorde det fint og hurtigt faldt ind på holdet.

– Alle spillere fik godt med spilletid, og der blev i alle kampene lavet både mål og chancer, som har været øvet på træningsbanen. Hvis man skal være lidt kritisk, så skal vi gennemgående blive dygtigere til at holde kadencen oppe i længere perioder i kampene og spille med større intensitet. Samt være mere omhyggelige i hver eneste situation, så vi laver et spil med endnu større kvalitet og tempo, siger Alexander Riget.

Både U/13, U/14 og U/15 skal i gang igen med kampe i den kommende weekend i Odense mod OB.