9 FCN-spillere i aktion på de danske U-landshold

Kategorier

FC Nordsjællands Noah Crone scorede tre mål for Danmarks U/17 landshold i 5-2 sejren over Estland.

Danmark har i dag spillet på Cypern mod værtsnationen med både U/16, U/17 og U/19 landsholdet. Noah Crone kom på måltavlen for U/16 landsholdet.

U/16 landsholdet med Noah Crone fra FCN i startopstillingen helt i front spillede 3-3 mod Cypern i en kamp, hvor Danmark startede meget stærkt og kom foran med 3-0 i løbet af kun godt tyve minutter. Men Cypern fik reduceret til 2-3 inden pausen og udlignet til 3-3 kort inde i 2. halvleg.

Noah Crone spillede hele kampen og kunne have bragt Danmark i front efter kun tre minutter, hvor han desværre brændte et straffespark. Til gengæld viste Noah Crone målfarligheden lidt senere, da han scorede til 2-0. FC Nordsjælland har også Lucas Lykkegaard i U/16 truppen, og han kom på banen midt i 2. halvleg.

Umiddelbart efter spillede Danmarks U/17 landshold mod Cypern. Også her har FCN to spillere i truppen. Det er angriberne Oliver Tølbøll Rimmen og Oliver Villadsen, og de var begge med fra start uden dog at komme på listen som målscorere, inden de begge blev udskiftet efter knap 65 minutters spil ved stillingen 2-1. Danmark vandt kampen med 3-2.

Som afslutning på dagens opgør mellem Danmark og Cypern mødtes de to lande med U/19 landsholdene, hvor FCN har hele seks spillere i den danske trup. Tre af dem var med fra start, nemlig Magnus Wørts, Kasper Jørgensen og Andreas Olsen.

De spillede alle 1. halvleg, som endte 1-0 til Danmark, og i pausen udskiftede træner Henrik Clausen hele holdet med 11 andre. Det betød at Nicklas Strunck og Nikolai Baden Frederiksen fik spilletid fra 2. halvlegs start en en chancefattig kamp, der endte 1-0. Marcus Gudmann kom ikke på banen og er således den eneste FCN-spiller, der ikke kom i kamp i dag, men han kan få kamptid på torsdag.

Alle tre danske U-landshold fortsætter træningsopholdet på Cypern frem til på fredag, og allerede torsdag er der kampdag igen. U/16 og U/17 spiller torsdag igen mod Cypern, mens Danmarks U/19 landshold spiller mod Litauen.