U-holdene fik hård modstand i Odense

Kategorier

Alle U-hold får hård matchning ved stævner rundt i Europa. Her er U/15 i

U/13, U/14 og U/15 spillede i weekenden alle gode og lærerige træningskampe mod OB.

Efter tre sikre sejre i weekenden forinden over Malmø gik turen i lørdags til Odense for U-holdene fra U/13 til U/15, og her fik de noget hårdere modstand af OB. Alle tre kampe blev spillet med tre halvlege og var rimeligt tætte og spændende, selv om sejrscifrene kom til at lyde mere overbevisende, end de var.

U/13 startede med at tabe 2-5 til OB i en kamp, hvor de to første halvlege var meget jævnbyrdige. De unge tigre havde bolden mest, men chancefordelingen var meget lige. OB’s keeper var imidlertid stærk og gjorde en forskel, og kampen var på vippen, indtil OB i tredje halvleg kom på 3-1. Derfra gik det stærkt.

I U/14 kampen tog Farum BK/FCN revanche med en sejr på 4-1. Det var to hold, der stod godt til hinanden, og der blev spillet i højt tempo. Især var første halvleg velspillet fra tigrenes side, men de skabte for få chancer og førte kun 1-0. I 2. halvleg pressede Farum BK/FCN hårdere, men der var længe stillingskrig ved 2-1, før det lykkedes tigrene at gøre sejren sikker med to mål i den sidste halvleg.

U/15 satte et flot punktum med en sejr på 5-0 over OB. Farum BK/FCN var spildominerende i det meste af kampen, og især i 2. halvleg lykkedes det at mase fynboerne og sætte grundlaget for den sikre sejr, der dog nok blev et par mål større end den egentlige forskel mellem de to hold.

FC Nordsjællands T+ træner Alexander Riget var godt tilfreds med udbyttet af turen til Odense:

– Grundlæggende stod holdene godt til hinanden, og det var kampe på et meget fint niveau. Alle kampe var lidt mere jævnbyrdige end de cifre, de sluttede med.

– Og så var det rart at se, hvordan alle vores tre hold ligner hinanden i det spillemæssige udtryk. Farum BK/FCN fremstår med en meget tydelig spillestil i alle rækker, lyder det fra Alexander Riget.