Strunck på tronen som konge af BIP-test

Kategorier

Nicklas Strunck på vej mod sejren i BIP-testen

Foto: fcn.dk

Første træningsdag bød sædvanen tro på den frygtede løbetest, som i år blev vundet af 18-årige Nicklas Strunck i tæt kamp med Mads Mini Pedersen.

FC Nordsjællands Superligatrup og en række af de mange lovende Akademi-spillere havde i dag årets første træningsdag i Right to Dream Park, hvor al fokus fra spillerne var på den vante BIP-test, som kun få glæder sig til, og alle øvrige glæder sig til at få overstået.

Blandt dem, der længe løb de hårde spurter med et smil på læben, var 18-årige Nicklas Struck Jakobsen, der først så rigtigt anstrengt ud, da alle andre i hans heat havde givet fortabt. Nicklas Struck fortsatte i jagten på at slå vinderen af første heat, Mads Mini Pedersen. Og det lykkedes lige akkurat, så nu sidder Nicklas Struck på tronen som konge af BIP-test i FCN.

– Det var rigtig hårdt til sidst. Jeg vidste jo, hvor mange ture, jeg skulle klare for at slå Mini, og det var super dejligt, at det lykkedes, kom det fra en forpustet Nicklas Strunck efter den sidste spurt.

– Jeg spiller jo en plads centralt på holdet, og det tror jeg er en fordel i en BIP-test, fordi man er vant til at skulle løbe meget og tage en række korte spurter i hver kamp, tilføjede den glade vinder.

Mads Mini Pedersen var en sikker vinder af første heat og følte sig lidt snydt:

– Jeg gled i min sidste spurt, ellers kunne jeg også have løbet et par stykker mere, og han havde jo mit resultat at løbe efter, lød det fra en ærgerlig Mini efter det tætte opgør.

Ny i FCN-truppen er Ulrik Yttergård Jenssen, der også viste fin holdbarhed i dagens test:

– Det er ikke nyt for mig. Vi løber også mange BIP-test i Norge. Og det er lige forfærdeligt hver gang, kom det med et grin fra nordmanden, der i dette transfervindue er kommet til fra Tromsø.

– Det var dejligt at komme i gang og møde alle sine nye kammerater. Nu glæder jeg mig til den almindelige træning i næste uge, hvor vi også kommer til at spille bold, og jeg får tid til at lære klubben og alle at kende, siger Ulrik Yttergård Jenssen, der er norsk U/21 landsholdsspiller.

FCN-truppen skal også igennem en række test i morgen, så trænerstaben har et overblik over træningstilstanden hos samtlige. Lørdag og søndag har spillerne fri, men fra mandag går det for alvor løs med træning frem mod forårspremieren søndag 11. februar ude mod SønderjyskE. Første træningskamp er lørdag 13. januar mod Helsingør, og fra den 25. januar til 4. februar er truppen samlet til træningslejr i La Manga på den spanske solkyst.

Ulrik Yttergård Jenssen havde første træningsdag i FCN og glæder sig til at lære klubben og sine nye kammerater at kende.