Reaktioner fra Mikkelsen, Petry og Mathias Rasmussen

Kategorier

Tobias Mikkelsen scorede for anden kamp i træk, og i dag blev det også til 90 minutter på banen:

’Det var en god kamp, et godt hold. De spillede hurtigt, og faktisk også hurtigere end noget af det vi nogle gange er vant til i Superligaen. Det var to forskellige halvlege, vi løb rigtig meget i 1.halvleg, og kom lidt for langt tilbage. 2.halvleg fik vi mere ro på, og fik spillet mere bag dem og det fik de lidt respekt for og det gjorde de trak sig lidt og det gav os mere plads, sagde Tobias Mikkelsen efter kampen.

Lasse Petry spillede alle 90 minutter med anfører-bindet på armen:

’De var store og hurtige, men det var en god kamp. Vi fik holdt nullet, hvilket ikke altid har været det nemmeste for os, så det var godt. Specielt fordi vi har haft meget fokus på det. Og så var det dejligt med 90 minutter i benene, om end de er lidt trætte nu, fortalte anfører Petry efter slutfløjtet.

Mathias Rasmussen scorede igen og det er blevet til en vane for nordmanden at score mål i La Manga:

’Jeg synes vi havde god kontrol på kampen, og defensivt havde vi godt styr på dem, hvilket var et fokus punkt. Offensivt skulle vi have lavet endnu flere mål, jeg var faktisk lidt frustreret til sidst fordi jeg synes vi smed nogle gode muligheder væk, og jeg vil jo have at vi skal score endnu flere mål og være endnu bedre,’ sagde Rasmussen efter kampen.