Reaktioner fra Mathias Jensen, Mini og Tiedemann

Kategorier

Anfører Mathias Jensen var på banen i 65 minutter, og sørgede for scoringen til 2-0 efter flot bandespil med Jonathan Amon:

’En kamp hvor vi var meget bedre end, vi viste dog ikke altid i 1.halvleg der manglede tempo i spillet og aggressivitet i forsvarsspillet og vi skulle have ført med mere. 2.halvleg var vi bedre defensivt og de havde ikke et skud på mål, så en fortjent sejr, hvor vi lige skal steppe lidt mere op i relationer og indbyrdes forståelse. Vi skal variere spillet noget mere, hvis vi har kørt på i en periode, skal vi måske lige vende spillet og vurdere hvad næste træk er,’ sagde anfører Mathias Jensen efter kampen.

Mads ’Mini’ Pedersen havde flere gode gennembrud, og sørgede også for en assist til Tobias Mikkelsen mål:

’Kampen var fin, men vi skal have lavet nogle flere mål. Jeg havde selv en, hvor Mathias (Jensen) råber efter den hele vejen fra midten, og da jeg så endelig laver cutbacket, er der en kineser der åbenbart har lært dansk, som lige læser aflevering. Der skulle jeg bare selv have afsluttet. Alt i alt en god kamp, hvor vi vinder sikkert og med gode muligheder for at blive presset noget mere, fortalte Mini.

Benjamin Tiedemann spillede alle 90 minutter i forsvaret, og selvom fynboen stod for kinesernes enlige scoring var humøret stadig højt i omklædningsrummet:

’Vi startede lidt uroligt, og fik ikke spillet helt rigtigt rundt og manglede lidt struktur i spillet i starten, men efter et kvarter har vi styr på kampen. I 2.halvleg kørte vi dem over, og de var vel egentlig aldrig rigtig farlige bortset fra min klasse scoring, men så har jeg også prøvet det, lød det var Benjamin Tiedemann i omklædningsrummet.