Alle tre FCN-spillere i aktion på Ligalandsholdet

Kategorier

Alle tre FCN-spillere på Ligalandsholdet vender i morgen retur fra Abu Dhabi.

Både Victor Nelsson og Mathias Jensen var med fra start, og Mads Mini fik de sidste 20 minutter, da Danmark i dag tabte 2-3 til Jordan.

Lidt skuffende måtte det danske Ligalandshold se sig slået af et meget effektivt mandskab fra Jordan, der imod spil og chancer kunne gå til pause med en føring på 1-0. Kort efter pausen fik Danmark udlignet ved Jens Martin Gammelby, men herefter viste Jordan igen skarphed i et par situationer og bragte sig på 3-1, før Mikkel Duelund skabte spænding igen til sidst med målet til 3-2.

Victor Nelsson var ikke med i Danmarks første kamp, men fik i stedet næsten hele kampen mod Jordan i det centrale forsvar og fik headet mange bolde væk i de 86 minutter, han fik på banen.

Mathias Jensen spillede fuld tid sidst og var igen med i startopstillingen. Han startede flere fine angrebskombinationer i 1. halvleg, mens blev så skiftet ud som én af de spillere med mest spilletid i de to kampe tilsammen. Mads Mini Pedersen, der fik 70 minutter mod Sverige, fik de sidste 20 minutter mod Jordan og reddede en jordansk scoring med en veltimet tackling.

Det var Ligalandsholdets sidste kamp på turen til Abu Dhabi, og allerede i morgen vender truppen retur til Danmark. Dermed får Kasper Hjulmand også samlet lidt flere af sine spillere inden næste træningskamp hjemme mod Lyngby på lørdag kl. 13.

Jonathan Amon er også netop kommet retur fra træningslejren i Floria med USA’s U/20 landshold, og målmand Alex Runarssons tur med Islands A-landshold er også ved at være slut. Island vandt sin sidste kamp på turen med 4-1 med Alex Runarsson på mål i hele kampen.

Så sidst på ugen mangler FC Nordsjællands Superligatrup “kun” de seks spillere, der er med Danmarks U/19 landshold på Cypern.