Mini: Vi vil gerne drille alle de store drenge

Kategorier

Mads Mini Pedersen, Victor Nelsson og Mathias Jensen nåede kun to dages træning i FCN, før der i dag er afgang til Dubai med Ligalandsholdet.

Mads Mini Pedersen, Mathias Jensen og Victor Nelsson tager i dag afsted med Ligalandsholdet og glæder sig alle til et vildt spændende forår i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland havde træningsstart torsdag, og der var højt humør over hele linjen med udsigt til en forårssæson, hvor alle muligheder er åbne for FCN, der ligger på en lun 3. plads før forårets afgørende kampe om billetterne til Mesterskabsspillet.

FCN truppen er klar til at jagte alle de åbne muligheder, men frem til træningslejren i La Manga i Spanien den 25. januar vil truppen være lidt spredt, da FCN leverer spillere til så mange forskellige landshold. Jonathan Amon er på U/20 landsholdet i USA og på træningslejr i Florida, mens målmand Alex Runarsson er med Islands landshold til VM-forberedelser i Indonesien, så de to var begge væk ved træningsstart.

FCN er også repræsenteret med 10 spillere på diverse danske ungdomsland, der er i Cypern i næste uge. Og i dag rejser Mads Mini Pedersen, Mathias Jensen og Victor Nelsson med Danmarks Ligalandshold til Dubai. De glæder sig alle tre til udfordringen sammen med de allerbedste spillere fra Superligaen, men især også til kampene med FCN i et hæsblæsende forår:

Mads Mini Pedersen siger:

– Jeg var jo næsten kun lige kommet i gang igen efter min skade, da vi sluttede i december, så jeg har løbetrænet meget hele ferien for at komme hurtigt i topform. Det bliver et rigtigt spændende forår. Nu først med Ligalandsholdturen men derefter især med de muligheder, vi har i Superligaen. Vi er meget tæt på at have sikret en plads i Top 6, og så kan alt ske. Vi vil gerne drille alle de store drenge.

For Mathias Jensen var 2017 et fantastisk år, men næsten helt uden pauser på grund af deltagelsen i sidste sommers EM-slutrunde med U/21. Han har nu samlet ny energi med bl. a. et par uger i Mexico:

– Det var dejligt at få koblet rigtigt af med en lidt længere ferie. Det gik stærkt i 2017, hvor jeg fra ikke at have en fast plads på holdet kom ind og spillede med hele foråret og kom med U/21 landsholdet til EM-slutrunden. Det var et fantastisk år, der har givet mig en selvtillid, som jeg tager med og håber, at det kan fortsætte i 2018.

– Vi siger igen farvel til nogle profiler, og så må vi andre træde endnu mere i karakter. Jeg glæder mig vildt til at se, hvad vi kan gøre. Nu er der endnu flere helt unge i truppen, og det presser også os andre til at blive endnu bedre. Der er en masse nyt gå på mod.

– Jeg glæder mig også til Ligalandsholdsturen. Det er første gang, jeg prøver at være væk i hele januar. Vi er kun hjemme en uge, inden vi skal afsted igen på træningslejren med FCN. Det var den, der rykkede hele holdet sidste år i januar. Det giver vanvittigt meget at være sammen hele truppen 24 timer i døgnet, siger Mathias Jensen.

For Victor Nelsson har denne sæson været det store gennembrud som central i forsvaret, og han ser også frem til forårets afgørende Superligakampe:

– Jeg regner med, at vi i foråret kan bygge mere på, både for mig selv og holdet. Vi har sat os i en god position i forhold til at komme i Mesterskabsspillet, men vi må ikke hvile på laurbærrene. Nu skal den have max gas. Vi skal angribe foråret med alle de muligheder, vi har. Først gælder det om at sikre Top 6, men det skal også være med flest mulige point, så vi kan holde os i toppen, siger Victor Nelsson.

De tre unge Ligalandsholdsspillere fra FCN kan også alle se frem til forårets spændende EM-kvalifikationskampe for Danmarks U/21 landshold. Der bliver ikke mange kamppauser for dem fra Superligastarten med FCN søndag 11. februar ude mod SønderjyskE og frem til sæsonafslutningen i Superligaen2. pinsedag den 21. maj.