Mathias J.: Træningslejren plejer at give en masse

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Det var rigtig fint at starte året med Ligalandsholdsturen, men nu er fokus på at være klar til sæsonpremieren med FCN, siger Mathias Jensen.

FC Nordsjælland havde tre spillere med Danmarks Ligalandshold på turen til Abu Dhabi. Det var Mathias Jensen, Mads Mini Pedersen og Victor Nelsson, og for alle tre var det første gang, de oplevede at starte året på den måde med kampe så kort efter nytår.

Mathias Jensen spillede 90 minutter i Danmarks første kamp og 45 minutter i den anden, så han var én af de spillere, der fik mest spilletid:

– Det var en rigtig god oplevelse at være med Ligalandsholdet, men jeg var glad for, at vi lige nåede en tre træninger her i klubben inden afgangen, for det var hårdt at komme i gang med den første kamp. Det tog lige et kvarters tid, før man var helt i omdrejninger igen, men herefter gik det fint, og jeg holdt da hele kampen, siger Mathias Jensen, der på Ligalandsholdet spillede sammen med en del ældre spillere, end han gør i FCN til daglig.

– Det var en meget blandet gruppe med flere ældre og mere erfarne spillere, og vi skulle da lige bruge lidt tid på at lære hinanden at kende, selv om jeg har spillet med og mod mange af dem. Det gik fint, og alle fungerede godt sammen, så jeg synes, vi fik meget ud af det.

– Det var en dejlig temperatur og gode baner at spille og træne på. Spillestilen var lidt anderledes, end jeg er vant til her og med U/21 landsholdet, men det er fint at lære at skifte spillestil. Det gør vi jo også engang i mellem i FC Nordsjællands kampe, siger Mathias Jensen.

Nu venter der ham og resten af FCN-truppen en træningskamp mod Lyngby på lørdag kl. 13 hjemme i Right to Dream Park, og torsdag i næste uge er der afgang til den 10 dage lange træningslejr i La Manga på den spanske solkyst.

– Det bliver godt at komme på træningslejr. Den plejer at give en hel masse og være god til at få spillet holdet sammen. Sådan var det i hvert fald sidste år, hvor vi fik finpudset på detaljerne og stod stærkt til forårssæsonen. Nu lukker tranfervinduet jo også snart, så vi ved, hvad vi har at arbejde med, lyder det fra Mathias Jensen.

Der spilles tre træningskampe under turen til La Manga, og efter hjemkomsten søndag 4. februar er der lige en træningskamp mere mod Roskilde onsdag 7. februar, inden det atter gælder vigtige point i Alka Superligaen søndag 11. februar ude mod SønderjyskE.