Kontraktforlængelse til Lasse Petry

Kategorier

Lasse Petry efter dagens træning.

Foto: fcn.dk

FCN og midtbanespilleren har forlænget aftalen med et halvt år, således at Lasse Petry kan bringe sig endnu tættere på kampform efter sin lange skadespause.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om forlængelsen:

’Lasse har været i FCN i mere end 10 år, og han kender klubben, stilen og måden at gøre tingene på til hudløshed. Lasse har været skadet igennem en længere periode og kom tilbage i løbet af efteråret, men han har naturligvis brug for at komme helt tilbage fra skaden og have en længere periode uden problemer. Forlængelsen giver Lasse den mulighed, og den giver os som klub en dygtig spiller, der kan bidrage på og udenfor banen,’ fortæller CV.

Lasse Petry har været i FC Nordsjælland siden han var 14 år gammel, og fik sin debut tilbage i 2012 i Superligaen.

’Jeg har haft nogle hårde år, så jeg skal i gang med at spille noget mere fodbold og have bygget fysikken helt op igen. Samtidig går vi ind til et spændende forår, hvor vi skal ud og angribe Superligaen.’

’Jeg kender klubben, og ved at jeg har nogle rigtig gode forhold til at bringe mig tilbage på rette spor. Vi skal ud og vinde nogle fodboldkampe, og det er det, jeg glæder mig allermest til, fortæller Lasse Petry.

25-årige Lasse Petry har spillet 97 kampe for FC Nordsjælland, og kom til klubben fra sin barndomsklub Ledøje-Smørum, som tidligere har været samarbejdsklub med FCN.