Hjulmand efter Guizhou: Struktur og gode positioner gav os sejren

Kategorier

Foto: fcn.dk

Cheftræner Kasper Hjulmand var tilfreds efter sejren over kinesiske Guizhou Fengheng, som dog ikke havde mange offensive aktioner der rigtig fik truet FCN-defensiven.

’En god træningskamp, hvor vi sætter os stille og roligt sætter os på kampen. De er faktisk nogle gode atleter og teknisk okay og så har de et par topspillere, men vores struktur og gode positioner tog bare stille og roligt over i kampen.’

‘Jeg synes, vi var klart bedre, og eneste problem var at vi ikke vandt noget større, og de havde ikke et skud på mål. Det var okay, men vi manglede tempo i nogle situationer og andre ting som vi skal forbedre til fremtiden. En god start, og nu ser vi frem til den næste, hvor vi må forvente noget mere modstand,’ sagde Kasper Hjulmand efter kampen.