Hjulmand forventer stærke sydkoreanere

Kategorier

Foto: fcn.dk

Tirsdag eftermiddag byder på træningslejrens anden træningskamp, og det bliver mod FC Seoul fra Sydkorea. Klubben holder til i hovedstanden i Sydkorea og har et stadion med plads til 66.000 tilskuere.

Cheftræner Kasper Hjulmand har en klar forventning om en modstander, som vil skabe nogle flere problemer for FCN-defensiven end forrige kamp mod Guizhou.

‘Jeg tror helt sikkert, at vi får et skridt fremad i modstand i forhold til vores kamp i lørdags. De ting, vi har set fra Seoul, ser rigtig godt ud, og de slog også et 2.bundesliga hold for nylig, så det er et rigtigt stærkt hold.’

’Vi kan se, at de har nogle rigtig dygtige spillere, der ligesom os, arbejder rigtig hårdt og har en god sammenhæng. Vores forsvarsspil får en helt anden udfordring i denne kamp, end vi gjorde i sidste kamp, hvor vi ikke efterlod et eneste skud på mål. Det er perfekt for os, at vi får testet forsvaret, og at vi skal være på dupperne,’ fortæller Kasper Hjulmand inden kampen.

FC Seoul har fem mesterskaber og sluttede i sidste sæson som nummer 5 bare 6 point efter 1.pladsen.

Der er kickoff kl.16.00 på stadionbanen i La Manga, og kampen vil ikke blive livestreamet. Vi opdaterer via Twitter, som du kan fange HER.