I har stemt – Mini scorede efterårets mål

Kategorier

FCN lavede hele 51 mål i Superligaen i løbet af efteråret, og på baggrund af disse scoringer, har FCN TV udvalgt 6 kandidater til efterårets mål. Der er blevet stemt på facebook, og Mads ‘Mini’ Pedersens mål mod FC København blev valgt til det bedste mål.

Det har været muligt at stemme blandt 6 kandidater via FCN’s facebooksite på den flotteste scoring i løbet af efteråret, og det blev reelt et kapløb mellem Godsway Donyoh og Mads ‘Mini’ Pedersen, da manden bag efterårets mål skulle kåres. Med lidt mere end 1/3 af stemmerne, endte den hurtige venstrekant dog med at tage sejren efter sit flotte chip-mål i næstsidste spillerunde mod FC København.

Stemmerne fordelte sig således:

1. Mads ‘Mini’ Pedersen, 18. spillerunde mod FC København (34%)
2. Godsway Donyoh, 7. spillerunde mod FC København (29%)
3. Mathias Jensen, 3. spillerunde mod AaB (18%)
4. Ernest Asante, 2. spillerunde mod Brøndby IF (10%)
5. Emiliano Marcondes, 14. spillerunde mod AGF (8%)
6. Karlo Bartolec, 10. spillerunde mod SønderjyskE (1%)