Transitional coach på plads

Kategorier

Der er mange ting at lære i skiftet fra ungdomsspiller til en plads i klubbens Superligatrup, og til den overgang har FCN nu ansat Didi Dramani til at hjælpe de unge spillere.

Et nyt ansigt bliver fast mand ved den daglige træning i Right to Dream Park, både omkring Superligatruppen og ved U/19 træningen. Det er den erfarne ghanesiske træner Didi Dramani, som FCN netop har ansat i en rolle som hjælper for de unge spillere, som ligger på vippen til at blive en fast del af Superliga-truppen.

For at gøre den overgang så gnidningsfri som mulig, vil Didi Dramani være omkring al træningen med fokus på at hjælpe de unge spillere til hurtigt at falde ind i hele klubbens træningsmiljø. Didi er ghaneser og besøgte FCN i efteråret, hvor han viste stor entusiasme for den måde, FCN arbejder med unge talenter og udvikler dem. Han bød desuden ind med værdifuld viden til udvikling af klubbens strategi for talentudvikling.

Derfor har FCN nu valgt at ansætte Didi Dramani i en permanent rolle, hvor man kan trække på alle hans erfaringer. Didi har tidligere været ansat som træner på Right to Dream akademiet i Ghana, og senest har han bl. a. arbejdet fire år som træner for Ghanas fodboldforbund.

Alle i FCN glæder sig over nu at have Didi Dramani fast med i trænerteamet som Transition coach med fokus på U/17, U/19 og Superligaen.