Collins Tanor forlader FCN

Kategorier

Foto: Getty Images

20-årige Collins Tanor har i to sæsoner været udlejet fra Manchester City til FC Nordsjælland. Nu ligger fremtiden i en anden liga, hvor mere spilletid skal holde udviklingen i gang.

Midtbanespilleren Collins Tanor er uddannet på Right to Dream akademiet i Ghana og kom som 18-årig til Manchester City. Efter snart to år i FC Nordsjælland er betydningen af fast spilletid i kampe så vigtig for Tanors udvikling, at Manchester City har ønsket at sende talentet til en anden liga, hvor der er udsigt til flere minutter på banen hver weekend. Et ønske som FC Nordsjælland har fuld forståelse for. Derfor er låneaftalen mellem FC Nordsjælland og Manchester City, omkring Tanor, ophævet med øjeblikkelig virkning.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Collins Tanor har brug for mere kamptid, end der er udsigt til i øjeblikket her i FC Nordsjælland, hvor konkurrencen om pladserne er hårde. Derfor har vi også efterkommet hans ønske om et skifte i dette transfervindue. Vi ønsker ham alt det bedste og måske krydses vores veje igen engang, siger CV.