Både Mini og Mathias var med fra start

Kategorier

FC Nordsjællands tre Ligalandsholdsspillere Mads Mini Pedersen, Victor Nelsson og Mathias Jensen.

Mathias Jensen spillede fuld tid og Mads Mini Pedersen fik 70 minutter på banen, da Danmarks ligalandshold i dag meget uheldigt tabte 0-1 til Sverige.

Ligalandskampen i Abu Dhabi blev aldrig nogen sindsoprivende affære, og længe lignede det en målløs kamp, men på kampens allersidste spark i tredje minuts tillægstid lykkedes det alligevel Sverige at score og vinde på et mål af Silkeborg-spilleren Gustaf Nilsson.

Af FC Nordsjællands tre spillere i truppen var de to med fra start. Det var Mathias Jensen, der fik fuld tid på midtbanen, og Mads Mini Pedersen, der spillede de første 70 minutter som venstre back. Victor Nelsson sad på bænken i hele kampen og må vente på spilletid til næste kamp mod Jordan.

Mathias Jensen var én af Danmarks bedste spillere med vanlig boldsikkerhed og kreativitet i spillet, men det førte ikke til så mange målchancer på et dansk hold, der tydeligvis ikke var sammenspillet og havde for lidt at byde ind med helt i front.

Mads Mini Pedersen spillede solidt som venstre back men fik i 4-3-3 systemet ikke så mange chancer for at vise sig rigtigt frem offensivt.

Det danske ligalandshold spiller igen på mandag kl. 14 mod Jordan, og dagen efter går det retur mod Danmark.