Arbejdernes Landsbank bedst for 9. år i træk

Kategorier

Arbejdernes Landsbank er Toppartner i FCN og for 9. år i træk kåret som Danmarks bedste bank.

Boesenfoto.dk

Stort tillykke til FC Nordsjællands Toppartner, Arbejdernes Landsbank, der igen er kåret som banken med de mest tilfredse kunder.

Ligesom FC Nordsjælland har også Arbejdernes Landsbank den rette vindermentalitet. Klubbens Toppartner med logo på ryggen af alle spillerne har igen vist sit store format i bankverdenen. Arbejdernes Landsbank er for 9. år i træk kåret som danskernes foretrukne bank.

Det er analyseinstituttet Voxmeter, der hvert år siden 2008 har stået for kåringen, der er baseret på spørgsmål til ca. 1000 danskere hver eneste uge omkring deres tilfredshedsgrad som bankkunde. Og for 9. gang i træk bliver Arbejdernes Landsbank i 2017 en suveræn vinder med klar margin til Jyske Bank, Spar Nord Bank samt Lån & Spar Bank på de næste pladser, mens banker som Danske Bank og Nordea må se sig henvist til 7. og 8. pladsen.

Hvert år siden 2009 har Arbejdernes Landsbank altså toppet listen og modtager hyldest i bankverdenen. Også her fra FC Nordsjælland skal der lyde et stort tillykke med fortjente rygklap på trøje-logoet.