Andreas Olsen scorede to mål for U/19 landsholdet

Kategorier

FCN-spiller Andreas Olsen scorede to mål for Danmarks U/19 landshold.

Foto: Dejan Obretkovic

Oliver Tølbøll Rimmen kom på måltavlen for U/17 landsholdet på Cypern, hvor alle 10 FCN-spillere var i aktion i går.

Danmark har i denne uge været i træningslejr på Cypern med både U/16, U/17 og U/19 landsholdet, og de spillede alle igen i går kamp mod Cypern. U/19 landsholdet spillede endda to kampe, idet den store trup var splittet op, således at nogle spillede mod Cypern om formiddagen, mens andre spillede om aftenen mod Litauens U/21 landshold.

Hovedkampen var naturligvis opgøret mod U/21 landsholdet fra Litauen, og her spillede Danmark helt fantastisk og vandt 7-1 med fem FCN-spillere i startopstillingen. Angriber Andreas Olsen markerede sig stærkt med to scoringer, først til 2-0 og kort før tid til 7-1 direkte på hjørnespark.

Andreas Olsen og Marcus Gudmann spillede hele kampen, mens Nicklas Struck fik 1. halvleg, Kasper Jørgensen 64 minutter og Magnus Wørts  78 minutter på banen. Nicolai Baden Frederiksen spillede med i en time om formiddagen, hvor Danmarks U/19 spillede 1-1 mod Cypern.

Også U/17 landsholdet havde en målscorer fra FC Nordsjælland. Det var Oliver Tølbøll Rimmen, der nettede til slutresultatet 3-1 til Danmark i det 79. minut. Oliver Tølbøll Rimmen og klubkammerat Oliver Villadsen var begge kommet på banen et lille kvarter før tid.

U/16 landsholdet vandt 2-1 over Cypern, og her spillede Lukas Lykkegaard hele kampen, mens Noah Crone fik den sidste halve time på banen.

Alle 10 FCN-spillede var således i aktion i nationaldragten på Cypern i går, men i dag vender de retur til Danmark og klubtræningen i FCN.