Abdul Mumin lejes ud til HB Køge

Kategorier

19-årige Abdul Mumin spiller foråret hos HB Køge i NordicBet Ligaen.

Foto: FCN

Den fysisk stærke stopper bliver en del af HB Køges hold i foråret, hvorefter han returnerer til FCN til sommer. Abdul Mumin har været en del af FC Nordsjælland siden sommeren 2016 og kom fra Right to Dream-akademiet i Ghana.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Mumin har brug for vigtige spilleminutter for at udvikle sig yderligere, og det har han en større chance for at få i HB Køge lige nu, og så vender han styrket tilbage til sommer for at kunne tage konkurrencen op for spilletid i Superligaen, siger CV.

19-årige Abdul Mumin har spillet tre Superliga-kampe og en pokalkamp for FCN indtil videre og skal nu kæmpe for at få fast spilletid i HB Køge, der lige nu er placeret på femtepladsen i NordicBet Ligaen og har chancen for oprykning til Alka Superligaen.