U/17 slog FCK og holder fast i flot stime

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland har fået det unge FCN-mandskab til at stå stærkt sammen i alle kampene.

FCN U/17 går til vinterpause med en 3-1 sejr over FCK og har nu hentet 16 point i de seneste 6 kampe.

U/17 Liga: FCN-FCK 3-1 (2-1)
21 minut 1-0 Oliver Villadsen. 24. minut 1-1. 35. minut 2-1 Noah Crone. 80. minut 3-1 Tochi Chukwuani.

Selv om FCN U/17 stiller med ét af rækkens yngste mandskaber, går holdet til vinterpause som en del af Liga-toppen efter en flot stime som ubesejret i seks kampe i træk, hvoraf de fem er vundet. Dermed ligger FCN på en delt andenplads med 28 point ligesom netop FCK, som FCN i aftes besejrede med 3-1 på hjemmebane. Topholdet AGF har 31 point, men har ligesom FCK spillet en kamp mere end tigrene.

At det var to af rækkens bedste hold, der i aftes mødtes i Right to Dream Park, kunne også tydeligt ses, for det var en enormt tempofyldt og intens kamp mellem to hold, der begge ville angribe og presse hinanden maksimalt. FCN fik først udbytte, da Oliver Villadsen kunne score til 1-0 efter et flot angreb med oplæg fra Lucas Bøje-Larsen og Oliver Tølbøll i det 21. minut.

Glæden over føringen varede dog kun kort, for kun tre minutter senere straffede FCK prompte et boldtab tæt på eget felt og udlignede til 1-1 fra spids vinkel. Det var det første mål, der blev scoret mod tigrene i de seneste seks kampe og heldigvis blev det også det eneste.

FCN fortsatte med at angribe, og i det 35. minut snuppede Noah Crone bolden fra en FCK’er og udplacerede keeperen med et fladt skud i det lange hjørne. Pausen blev brugt til at rette nogle enkelte ting, og holdet var godt forberedt på det modpres, FCK forsøgte at sætte ind i 2. halvleg. FCN stod godt og skabte flere målchancer på hurtigt omstillingsspil.

Målet til 3-1 lod dog vente på sig til ganske kort før tid, hvor Tochi Chukwuani blev fældet til straffespark og selv scorede fra 11 meter pletten.

U/17 træner Kasper Kurland var godt tilfreds:

– En rigtig, rigtig fed kamp, som krævede fuld koncentration af alle mand, og en stærk præstation af drengene i hele efteråret. Nu venter der en lille pause, inden vi kan tage fat på foråret og angribe endnu mere, lyder det fra Kasper Kurland.