Storsejr på 7-0 til U/17 over Esbjerg

Kategorier

FC Nordsjællands Noah Crone stod for et flot måloplæg for Danmarks U/17 landshold.

For femte kamp i træk holdt FCN U/17 rent bur og holder med en kæmpesejr fast i Ligaens top. U/19 tabte 2-3 til Esbjerg.

U/17 Liga: FCN-Esbjerg 7-0 (6-0)
Målscorere: Noah Crone 2, Hektor Højbjerre-Thomsen 2, Christoffer Palm, Tochi Chukwuani og et selvmål.

FC Nordsjælland stiller uge efter uge et meget ungt U/17 mandskab med flere U/15 spillere på holdet. Alligevel er de unge tigre på kurs mod toppen af U/17 Ligaen og imponerede stort lørdag eftermiddag, hvor Esbjerg fik en lussing på 7-0 i Right to Dream Park.

Det var femte kamp i træk, hvor modstanderne ikke fik scoret, og facit er fire sejre og en enkelt 0-0 kamp. FCN startede også kampen mod Esbjerg som lyn og torden og fik allerede et straffespark i 1. minut, men det blev desværre brændt. Det tog dog langtfra spillehumøret fra tigrene, der bare blev ved og gjorde 1. halvleg til et festfyrværkeri af scoringer.

6-0 stod der til FCN på lystavlen, da holdene gik til pause. Helt samme takter kunne tigrene ikke fortsætte i 2. halvleg men fastholdt dog det stærke holdudtryk, der ikke levnede Esbjerg mange muligheder for at pynte. I stedet satte FCN selv trumf på 10 minutter før tid med et langskudsmål af Noah Crone.

Nu kan FCN U/17 se frem til en fantastisk spændende efterårsafslutning hjemme mod FCK på torsdag kl. 18.15. Inden den kamp har FCK på andenpladsen 28 point for 13 kampe, mens FCN på fjerdepladsen har 25 point for 12 kampe. Der er 6 point op til topholdet AGF, som også har spillet to kampe mere end FCN.

U/19 Liga: FCN-Esbjerg 2-3 (0-2)
Mål: 29. minut 0-1. 41. minut 0-2. 47. minut 1-2 Jakob Johansson. 54. minut 2-2 Andreas Olsen. 81. minut 2-3.

FCN U/19 må desværre gå til vinterpause med to nederlag i træk og dermed en placering lidt efter den absolutte top i Ligaen. Årets sidste kamp hjemme mod Esbjerg bød på en rigtig dårlig 1. halvleg, hvor Esbjerg bragte sig i front med 2-0.

Heldigvis kom tigrene ud til 2. halvleg med en helt anden attitude og fik en hurtig reducering til 1-2 ved Jakob Johansson, og udligningen var en kendsgerning allerede inden, der var spillet en time. Andreas Olsen scorede målet til 2-2, og herefter havde FCN flere chancer for at bringe sig foran. Men tilbuddene blev ikke udnyttet, og så slog Esbjerg i stedet til med et sejrsmål knap ti minutter før tid.

Træner Morten Karlsen siger:

– Det er lidt tungt at gå til pause på to nederlag, men på baggrund af den dårlige 1. halvleg, kan vi glæde os over, at holdet havde et langt bedre udtryk i 2. halvleg. Vi fik vendt kampen og kunne også have vundet, hvis vi havde udnyttet vores chancer. Det var en lige kamp.

– Resultaterne har været lidt svingende i efteråret, men vi har også formået at levere mange spillere til Superligatruppen, og det er det vigtigste, siger Morten Karlsen.