Resten af grundspillet er nu programsat

Kategorier

FC Nordsjællands første hjemmekamp i det nye år bliver fredag 16. februar kl. 19.00 mod OB.

Der mangler syv spillerunder af grundspillet 26 runder, når Superligaen går i gang igen i den anden weekend i februar, og nu har TV-selskaberne fordelt de resterende kampe mellem sig, så der er sat kamptidspunkt på dem alle. FCN starter på udebane mod SønderjyskeE søndag 11. februar.

Grundspillet slutter søndag 18. marts, hvor alle kampe afvikles samtidigt. Herefter spiller de 6 øverste klubber videre i Mesterskabsspillet, mens de 8 sidste klubber fordeles i to grupper til kvalifikationsspil. Både i Mesterskabsspillet og kvalifikationsspillet møder alle klubber hinanden ude og hjemme. I Mesterskabsspillet slutter sæsonen med uddeling af medaljer efter 36 runder 2. Pinsedag 21. maj.

FC Nordsjællands program for de sidste syv runder i grundspillet ser således ud:

SønderjyskE-FCN søndag 11. februar kl. 16.00
FCN-OB fredag 16. februar kl. 19.00
AaB-FCN søndag 25 februar kl. 14.00
FCN-Silkeborg torsdag 1. marts kl. 18
Randers-FCN søndag 4. marts kl. 14
FCN-FCM søndag 11. marts kl. 16.00
Helsingør-FCN søndag 18. marts kl. 17.00