Pascal Gregor: Jeg er stolt af mine mange kampe for FCN

Kategorier

Pascal Gregor: Deltagelsen ved OL var en kæmpe oplevelse.

Foto: Boesenfoto.dk

Det er ikke kun Patrick Mtiliga og Emiliano Marcondes, FCN siger farvel til på søndag. Også 23-årige Pascal Gregor har kontraktudløb til nytår og forlader FCN for at prøve noget nyt efter seks år i klubben og 124 førsteholdskampe.

Pascal Gregor kom til FC Nordsjælland fra Vanløse som 1-års U/19 spiller, og allerede i efterårets sidste kamp i 2012 mod FCK i Parken fik Pascal Gregor sin  debut i Superligaen. Det blev til en del flere kampe for Pascal i den sæson, hvor FCN sluttede med sølvmedaljer om halsen.

Han blev hurtigt fast mand på Superligaholdet og nåede at runde 100 kampe som den næstyngste i FCN-historien. Forrige sommer repræsenterede han FCN på Danmarks OL-landshold, men 2017 er delvist blevet spoleret af en alvorlig skade. Han er dog helt spilleklar igen men har valgt at se sig om efter en ny klub ved kontraktudløb til nytår.

– Jeg vil gerne takke FCN for mange gode år. Jeg er stolt af at have nået så mange kampe og kan se tilbage på en god tid med masser af oplevelser. Min debut var i sæsonen, hvor vi fik sølv, og jeg var også med til at spille Champions League kvalifikationskampe. Det ser jeg tilbage på med stor glæde.

– Jeg har været rigtig glad for at være her og hele den måde, tingene bliver gjort på i FC Nordsjælland, men nu vil jeg gerne prøve noget nyt og håber stadig, det kan blive i udlandet efter nytår, siger Pascal Gregor.

FCN siger tak for indsatsen og held og lykke fremover til Pascal Gregor, der vil få blomster før kampen mod Hobro søndag kl. 14, så fansene også kan sige farvel.