Mathias, Mini og Nelsson med på Ligalandsholdet

Kategorier

Victor Nelsson har været stærkt spillende hele efteråret og er her tæt på at score i søndagens kamp mod Hobro.

Boesenfoto.dk

FCN har tre spillere med på den kombinerede tur for Danmarks U/21 og Ligalandshold til Abu Dhabi i begyndelsen af januar.

A-landstræner Åge Hareide og U/21 træner Niels Frederiksen har netop offentliggjort den udvalgte Ligalandsholdstrup til den fælles tur i januar til Abu Dhabi, hvor der også er to kampe på programmet, den ene mod Sverige, mens der endnu ikke er sat navn på den anden modstander.

Der er udtaget en trup på 23 mand, og der er afgang den 6. januar. Tre FCN-spillere kan glæde sig til at træne og spille i en periode under varmere himmelstrøg i januar. Det er Mathias Jensen, der er anfører for Danmarks U/21 landshold, samt Mads Mini Pedersen og Victor Nelsson, der også begge har været med i de seneste U/21 landskampe.

Nu får de altså chancen for også at vise sig frem for A-landstræner Åge Hareide. Både Mathias Jensen og Mads Mini Pedersen var også med på Danmarks U/21 landshold ved sommerens EM-slutrunde, mens Victor Nelsson er kommet ind på det nye U/21 landshold her i efteråret, selv om han kun lige er fyldt 19 år. Og nu får Nelsson altså også chancen på Ligalandsholdet sammen med alle de bedste spillere i Superligaen.

Victor Nelsson var selvfølgelig meget glad for nyheden, som kom under FC Nordsjællands sidste samling, før alle spillerne nu er taget på en velfortjent ferie:

– Jeg vidste jo godt, at der var en mulighed, når jeg har været med på U/21 landsholdet i efteråret. Men det er alligevel en glædelig nyhed, som jeg ikke kunne forvente. Men tingene kan gå meget hurtigt i fodbold, og selvfølgelig er jeg glad for at få sådan en chance.

– Det er en god mulighed for at vise sig frem, både i forhold til U/21 og også overfor både Aage Hareide og Jon Dahl fra A-landsholdet, siger Victor Nelsson, der kun lige er fyldt 19 år men hele efteråret har spillet fuld tid i alle kampe for FCN, bortset fra en enkelt karantænedag.