Mathias Jensen: Vi er i en rigtig god position

Kategorier

Mathias Rasmussen har lige scoret til 3-1 til stor fryd for anfører Patrick Mtiliga i sin sidste kamp.

Boesenfoto.dk

– Det vil være en drøm, hvis vi kan følge det her op i foråret. Vi skal jagte mulighederne, siger Mathias Jensen.

Anfører Patrick Mtiliga gik fra borde i dagens kamp mod Hobro, og en ny styrmand skal lede FCN til foråret. Det har her i efteråret været den kun 21-årige Mathias Jensen i de kampe, hvor Mtiliga ikke har været med. Mathias Jensen er også anfører for Danmarks U/21 landshold, og den unge playmaker er et oplagt emne til anførerbindet fremover:

– Hvem der skal være anfører, bliver først valgt til foråret, men det ville da være en stor ære for mig, hvis jeg får lov til at afløse “Palle” i den rolle. Det ville være kæmpe stort at tage over efter ham.

– Lige nu må vi bare glæde os over, at vi har positioneret os så godt i tabellen. Det vil være en drøm, hvis vi kan følge op på det i foråret, men vi ved også, at det bliver hårdt arbejde. Vi mister både vores anfører og topscorer, og så må vi se, hvor vi står, når vi starter op efter nytår.

– Sidste år havde vi en rigtig god opstart i januar og stod stærkt efter træningslejren. Det har været stærkt medvirkende til det gode år, vi har haft i hele 2017. Og jeg glæder mig til foråret, hvor vi stadig skal jagte noget. Vi er bedst, når vi angriber, og det er vi klar til igen til foråret fra en god position, siger Mathias Jensen, der også glæder sig meget over, at der nu er ferie.

– På grund af U/21 slutrunden blev det kun til en uges sommerferie, så det har været et langt efterår, og det bliver dejligt med lidt ferie nu, lyder det fra en træt men meget glad Mathias Jensen.