Marcondes sagde farvel med imponerende rekord

Kategorier

Med to mål mod Hobro satte Emiliano Marcondes ny klubrekord.

Boesenfoto.dk

Med to mål i den sidste kamp mod Hobro i søndags satte Emiliano Marcondes klubrekord med scoring i seks kampe i træk og endda to mål i tre af dem.

I efteråret 2003 scorede Tommy “Brolægger” Olsen i fem kampe i træk for FC Nordsjælland, og den klubrekord holdt i næsten 14 år, indtil den endelig blev slået af Marcus Ingvartsen i foråret.

På vej mod status som topscorer i Superligaen scorede Marcus Ingvartsen også i fem kampe i træk og krydrede med to scoringer i målseriens sidste kamp  ude mod SønderjyskE den 4. april i år. Men den rekord fik Marcus Ingvartsen altså kun til “lån” i et halvt år, for nu har Emiliano Marcondes givet den et ordentligt tryk i vejret.

Emiliano Marcondes sagde i søndags farvel til FCN og alle fansene med to scoringer i 3-2 sejren over Hobro og status af Superligatopscorer med 17 mål, og han slog også Ingvartsens rekord, idet han scorede i hver af de sidste seks kampe og endda ni mål i disse kampe, idet han scorede to mål mod både AGF, Horsens og Hobro.

Det er en vild klubrekord, Emiliano Marcondes tager med sig fra FC Nordsjælland til Brentford, og det bliver spændende, om den kan blive udfordret igen allerede til foråret. Ernest Asante var faktisk også tæt på i starten af denne sæson, hvor den hurtige ghaneser scorede i de fire første kampe, men sprang så en enkelt kamp over, før han igen nettede i de næste to.

FCN er Superligaens klart mest scorende hold i denne sæson med 51 træffere. Kun i én af de 19 kampe lykkedes det modstanderne at lukke helt af for de målfarlige tigre. Scoringsfrekvensen er så høj som 2,68 mål i snit pr. kamp, og da modstanderne også har nettet en del, har FC Nordsjællands kampe klart været sæsonens mest målrige og underholdende.