Kontraktforlængelse til U/21-landsholdsspiller

Kategorier

Victor Nelsson har forlænget sin aftale til 2021.

Boesenfoto.dk

19-årige Victor Nelsson har forlænget sin aftale, således at den nu løber frem til sommeren 2021. Nelsson har leveret et stærkt indtryk i efteråret, hvor det er blevet til samtlige kampe undtaget en enkelt grundet karantæne.

Det flotte efterår har også betydet en fast plads i forsvaret på U/21-landsholdet, som yngste mand i truppen og senest krydret med en udtagelse til det kombineret U/21 og Liga-landshold, som skal afsted til januar.

Sportschef Carsten V. Jensen roser den unge spillers indstilling på banen:

’Victor har et stærkt mindset omkring kampene, hvor han altid er klar og villig til at yde en solid indsats. Det er samtidig en cadeau til vores trænerteam, som har arbejdet med den nye rolle til Victor, og som helt generelt er med til at gøre vores spillere klar til at præstere på et højt niveau i en tidlig alder.’

’Forlængelse af aftalen giver os yderligere tid til at bygge en stærk stamme af egenudviklede spillere, således at vi kan strække denne gruppe så langt, som muligt i forsøget på at opnå de bedst mulige resultater for FCN,’ fortæller CV.

Victor Nelsson er den yngste spiller i Superligaen i dette efterår med flest kampe, da det er blevet til samtlige 90 minutter i de 18 kampe, hvor stopperen har været på banen.

’Jeg er glad og stolt over at forlænge aftalen, det er et bevis på at FCN vil mig, og at jeg selvfølgelig gerne vil dem. Den nye kontrakt er også et udtryk for, at det er gået i den rigtige retning i løbet af 2017.’

’FCN har vist mig stor tillid igennem årerne, og de har altid været villige til at give os unge spillere chancen, hvis vi har leveret til træning. Jeg glæder mig til fremtiden på holdet, og vil arbejde på at vi får opbygget en mur i forsvaret og at jeg bliver dygtigere til at lede og hjælpe mine medspillere, fortæller Victor Nelsson.

Nelsson er opvokset i Hornbæk, hvor han også startede fodboldkarrieren som 4-årig. Hornbæk IF har været samarbejdsklub med FC Nordsjælland siden 2006. Via FC Nordsjælland og Hornbæks samarbejdsaftale begyndte Nelsson at træne med i specifik-træningen, og i 2010 rykkede Victor permanent til FCN/Farum Boldklub.