Hjulmand: Vi skal ramme absolut topniveau

Kategorier

Kasper Hjulmand har haft masser at klappe af i denne sæson, men det bliver svært søndag aften i Parken.

Foto: Rie Neuchs

– De er klare favoritter, men jeg håber og tror på, at vi kan drille FCK, siger FC Nordsjællands cheftræner.

Når FC Nordsjælland søndag aften kl. 18.00 løber ind i Telia Parken for at møde FCK, er det med tigrene placeret højest i tabellen med 33 point på 3. pladsen, mens FCK er nr. 5 med 25 point. Men det vil FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand ikke på nogen måde lade sig forblinde af:

– Uanset hvad tabellen viser lige nu, så er FCK det stærkeste hold i Danmark, og det kan jeg godt sige uden at tale Brøndby eller FCM ned. FCK har været ramt af skader men har mange af de spillere klar igen nu, og de har mange muligheder med topspillere på internationalt niveau. Det viste FCK også sidst, da de smadrede Lyngby på en halv time.

– De er klare favoritter, men selvfølgelig lægger vi os ikke ned. Vi skal forsøge at ramme vores absolutte topniveau, hvis vi skal have chancen for at få noget med fra den kamp. Men vi glæder os helt vildt til søndag aften i Parken, hvor vores unge spillere  kan måle sig med så rutineret et hold som FCK.

– Jeg håber og tror på, at vi kan drille FCK, hvis vi rammer den lige i røven. Vi skal spille til, løfte hovedet og give den gas. Så må vi se, hvad der sker. Vi har også våben, der kan gøre ondt på dem, fastslår Kasper Hjulmand.