FCN køber norsk U/21-landsholdsspiller

Kategorier

Ulrik Yttergård Jenssen er købt i Tromsø IL, som spiller i den bedste norske række, Eliteserien. Den 21-årige nordmand er noteret for 61 ungdomslandskampe og er fast mand på det norske U/21-landshold.

Yttergård Jenssen har fået sin fodboldopdragelse i Tromsø IL og franske Olympique Lyon, som han skiftede til som 16-årige fra netop Tromsø. Tre et halvt år senere gik turen hjem til Tromsø for at få fast spilletid i den bedste række. Siden er det blevet til 41 kampe for Tromsø IL i Eliteserien inden det altså nu står på kampe i den røde FCN-trøje.

Sportschef Carsten V. Jensen siger følgende om købet af Ulrik Yttergård Jenssen.

’Ulrik er en ung veluddannet spiller, som allerede har prøvet på egen krop at være i udlandet. Det betyder, at vi får en moden spiller der er skolet godt via nogle år i Lyon. Ulrik har spillet både som midtbane og forsvarer, og besidder en god venstrefod. Vi ser Ulrik, som en spillende forsvarer der kan bidrage til vores hurtige spil.’

’Ulrik har bevist sit værd i den bedste norske række med stabile præstationer i en ung alder, og vi ser frem til at gøre ham til en del af vores stærke træningsmiljø,’ fortæller CV.

Ulrik Yttergård Jenssen møder sine nye holdkammerater for første gang den 4. januar, når Superliga-truppen starter forberedelserne til forårets Superliga.

’Jeg er både glad og stolt over at skrive under på kontrakten med FC Nordsjælland. Det er en klub, som producerer mange gode spillere og de har et akademi, som virkelig udvikler nogle dygtige unge spillere, som man giver chancen.’

’Jeg tror, at klubben kan være med til at forsætte min udvikling, og gøre mig til en endnu bedre fodboldspiller. Der har været en utrolig professionel tilgang fra alle de mennesker som jeg har mødt, og deres faciliteter ser meget gode ud.’

’Nu vil jeg glæde mig til at møde mine nye holdkammerater, og lære dem bedre at kende og blive klogere på måden der spilles på,’ fortæller Ulrik Yttergård Jenssen.

Facts om Ulrik Yttergård Jenssen
Født: 17.juli 1996
Højde: 1,86m
Nationalitet: Norsk
Position: Forsvarer
Klubber ungdom: Tromsø IL og Olympique Lyon
Ungdomslandskampe: 61 kampe