FCN i fremgang på tilskuertal og tv-seere

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland har haft et flot 2017, og det er blevet belønnet ved at flere tilskuere besøger Right to Dream Park i de første 19 runder af den eksisterende sæson, men også antallet af tv-seere er steget massivt.

Sammenlignes der med sidste sæsons første 19 runder, er der en stigning på 32% på tilskuertallet i Right to Dream Park, mens der på tv-fronten er en stigning på 71%.

’Med 19 runder spillet og en vinterpause forude er det et godt tidspunkt at lave en opsamling og vurdere, om vi er på rette vej.’

’Fremgangen kan vi i den grad spore, og det er dejligt at både vores egne fans, men også tv-seerne sætter pris på de mange mål og den fremadrettede spillestil, som holdet har lagt for dagen. Der er garanti for underholdning, når vores spillerne går på banen, fortæller administrerende direktør Søren Kristensen.

Netop målene har været kendetegnene for FCN og hele 51 mål er det højeste antal mål scoret i Superligaens historie efter de første 19 runder.