U/17 leverede igen en rigtig god præstation

Kategorier

FCN U/17 holder sig fremme i bedste del af Ligaen med en smal og meget fortjent 1-0 sejr over Randers Freja.

U/17 Liga: FCN-Randers Freja 1-0 (0-0)
Mål: 63. minut 1-0 Noah Crone

FC Nordsjællands U/17 drenge måtte vente længe på det forløsende mål, der gav en kneben 1-0 sejr over Randers Freja, men scoringen burde være kommet lang tid forinden, for tigrene dominerede stort hele kampen igennem.

Ligesom ugen forinden mod Brøndby leverede U/17 også en glimrende holdpræstation mod Randers Freja. Men igen stod effektiviteten langtfra mål med indsatsen. Det kom til at koste mod Brøndby, men mod Randers Freja lykkedes det altså lige akkurat at hente alle tre point på det mål, som Noah Crone scorede med godt et kvarter igen.

FCN valgte denne gang at spille hele kampen i 4-3-3 formation, og det fungerede godt. Der blev ikke foræret chancer væk, og gæsterne kom kun til tre afslutninger i hele kampen. Den sidste i allersidst minut ved et hjørnespark var dog tæt på at koste sejren.

Tigrene havde bolden langt det meste af tiden, og selv om udbyttet ikke blev stort i scoringer, var indsatsen igen lovende. Med de tre point holder FCN fast i den bedste halvdel af Ligaen med færre kampe end flere af konkurrenterne. Allerede på lørdag har FCN muligheden for at rykke længere frem, hvis det lykkes at vinde over HB Køge, der kommer på besøg i Right to Dream Park kl. 15.15.