Nelsson: Vi forærer dem to mål

Kategorier

Victor Nelsson vandt igen mange luftdueller, her over tårnhøje Ojo, men alligevel lykkedes det Lyngby at score på to hjørnespark.

Boesenfoto.dk

– Vi spiller en god kamp, men det er svært at glæde sig over, når vi lod dem udligne til sidst, siger Victor Nelsson, der blev kåret som kampens spiller.

Victor Nelsson spillede igen stærkt som krumtap i FCN-forsvaret og vandt mange luftdueller. Men FCN havde igen problemer med andenboldene, og det kostede en ellers oplagt og velfortjent sejr over Lyngby:

– Vi har noget at arbejde med i den kommende tid. Vi forærer to mål væk på standardsituationer, og det er ikke godt nok. Jeg er sikker på, at selv om vi ikke er de største spillere i Superligaen, skal vi kunne gøre det bedre. Det er så skuffende igen at smide to point på den måde.

– Da vi blev en mand i overtal, blev der selvfølgelig også mere plads at spille på. Vi skabte chancer nok, og vi skulle også have gjort det til 3-1, inden vi lukkede dem ind, men desværre fik vi ikke udnyttet vores egne chancer. Jeg synes ellers, at vi spiller en rigtig god kamp i dag, lyder det fra Victor Nelsson.

Også Patrick da Silva havde svært ved at forstå, at det ikke blev en sejr:

– Den er hård at gå til landskamppause på. Det er vildt, at vi skal score tre mål i hver kamp for at vinde. Det her var én af vores bedre kampe, og vi kommer frem til mange afslutninger, mens de kun er farlige ved dødboldene.

– Det var akkurat som mod SønderjyskE, hvor vi også smed sejren væk til sidst. Vi må lære at være mere aggressive i nærkampene, så sådan noget ikke sker til sidst, siger Patrick da Silva, der med sin speed på venstrekanten var med til at skabe flere gode målchancer.