Manglende skarphed blev dyr for FCN U/17

Kategorier

FC Nordsjællands U/17 spillede en rigtig god ligakamp mod Brøndby men tabte uheldigt 1-2

U/17 Liga: FCN-Brøndby 1-2 (0-2)
Mål: 1. minut 0-1. 29. minut 0-2. 55. minut 1-2 Tochi Chukwuani.

FC Nordsjællands U/17 mandskab fik en meget skidt start på tirsdagens hjemmekamp mod Brøndby, da en fejl allerede efter 53 sekunders spil gav gæsterne en 1-0 føring. Men det slog langtfra de unge tigre ud. De tog godt fat om kampen og satte Brøndby under voldsomt pres.

FCN varierede mellem spilsystemerne, og det fungerede rigtig godt, bortset fra det store og vigtige minus, at spilovertaget ikke blev omsat i mål. Tigrene blev ikke helt farlige nok, og Brøndby fik hele tiden afvist til sidst. I stedet blev det ganske ufortjent 2-0 til Brøndby ved pausen, da gæsterne udnyttede et hjørnespark til scoring.

Efter et kvarter i 2. halvleg fik FCN ny tro på tingene, da Tochi Chukwuani fik scoret til 1-2 efter hjørnespark, men trods stor ihærdighed lykkedes det aldrig FCN at få sat en udligning ind. Drengene må trøste sig med, at de allerede på lørdag får muligheden for at revanchere sig, når Randers Freja kommer på besøg i Right to Dream Park kl. 15.15.