Hjulmand: Vi møder vores diametrale modsætning

Kategorier

Foto: Rie Neuch

– Horsens er altid super bøvlet at spille mod, og vi skal være mega gode til det, vi er bedst til, for at vinde, siger FC Nordsjællands cheftræner før kampen søndag kl. 12 i Right to Dream Park.

Både Horsens og FCN er med i Superligaens top 6 inden sæsonens andet indbyrdes opgør mellem de to klubber. Men de har opnået resultaterne på vidt forskellig vis med to stilarter så langt fra hinanden, som tænkes kan. Sæsonens første møde i Horsens endte 2-2, og det bliver sikkert tæt endnu engang.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Vi er opsatte på at slutte efteråret godt af, og vi går målrettet efter sejre. Men det er tre svære kampe, der venter, og Horsens er altid super bøvlet at spille mod.

– Horsens er vores diametrale modsætning. Det er to stilarter, der mødes, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. De har superligaens højeste spillere, bruger meget få pasninger langs græsset og satser på alle standardsituationerne med lange indkast på op til 40 meter. Det giver en masse break i spillet.

– Mange af vores spillere når kun deres til skuldrene, så højdeforskellen er tydelig. Vi har selvfølgelig trænet ekstra i denne uge i at lukke af for deres dødbolde. Men boldene kommer ind i feltet i over 2½ meters højde, og vi kan jo ikke træne os til at blive højere.

– Vi er det hold, der spiller med flest pasninger, og vi vil gerne holde bolden i spil hele tiden. Begge hold har noget, der kan gøre rigtig ondt på modstanderen, og vi skal være mega gode til det, vi er bedst til, for at vinde. Vi skal angribe og holde fast i bolden på deres banehalvdel, selv om vi møder en mur, lyder det fra Kasper Hjulmand.