Hjulmand: Der bliver fuld fart på

Kategorier

Emiliano Marcondes er i sprudlende målhumør i øjeblikket og scorede også mod Lyngby, sidst de to hold mødte hinanden.

Boesenfoto.dk

– Der er altid gang i lokalopgørene mod Lyngby, så nu må folk komme ud af stuerne og ind på stadion og se fodbold, lyder opfordringen fra FC Nordsjællands cheftræner.

Der er dømt derby-runde i Alka Superligaen, og det lover ekstra knald på rundt omkring på de forskellige stadions her i 15. spillerunde. Således også her i Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland møder lokalrivalerne fra Lyngby lørdag kl. 16.00 i en kamp, der næsten kun kan blive topunderholdning:

– Vi glæder os i hvert fald, som vi altid gør til kampene mod Lyngby. Det er to hold i god form lige nu, så der bliver fuld fart på. Lyngby har et virkelig godt hold, og jeg må rose Thomas (træner Thomas Nørgaard, red) for den måde, han er gået ind og med små justeringer har fået Lyngby til at virke igen, som vi kender dem.

– Og så har de i Rygaard en virkelig god spiller, som gør en forskel, og som man nyder at se spille fodbold. Vi må bare prøve at gøre det svært for ham. Thomas er en meget taktisk træner, og de kommer givetvis med en plan, så det bliver nok en kamp med svar og modsvar mellem de to hold, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland stiller uge efter uge med Superligaens yngste hold, mens Lyngby normalt har et af de ældste hold. I denne sæson har FCN haft en gennemsnitsalder på 23 år og 13 dage i startopstillingen, mens Lyngbys gennemsnitsalder har lydt på 28 år og 213 dage. Altså over 5½ års forskel spiller for spiller i gennemsnit.

– Ja, man kan roligt sige, at det bliver som at spille ung mod gammel. Vi skal ud og fyre den af, og vi er ved godt mod. Det gælder om at jagte endnu en Superligasejr, og vi glæder os til muligheden i et lokalopgør som dette, fastslår Kasper Hjulmand.

Begge hold var med i Mesterskabsspillet i sidste sæson, og statistikken fortæller, at de har lige mange sejre i de 14 møder, det hidtil er blevet til i Superligaen. FCN vandt denne sæsons første møde i Lyngby så sikkert som 4-1 i 4. spillerunde, og her scorede Ernest Asante to mål, mens Emiliano Marcondes og Mathias Jensen hver nettede én gang.

Der er al mulig grnd til at tro på en underholdende kamp igen, så kom i Right to Dream Park lørdag kl. 16.00. Du kan købe din billet HER