Følg FC Nordsjællands fem U/21 spillere på livestream

Kategorier

Danmarks meget vigtige U/21 landskamp i Polen i aften kl. 18.00 kan følges direkte og gratis via livestreaming på DBU TV.

Danmarks U/21 landshold er kommet helt forrygende fra start i den nye EM-kvalifikation med fire storsejre og altså 12 point og en imponerende målscore på 19-2. Men stadig er intet afgjort, for de to afgørende kampe bliver opgørene mod Polen, der har hentet 8 point i sine fire første kampe.

Det første møde mellem de to lande sker i aften kl. 18.00 i Gdynia i Polen, og FC Nordsjælland har hele fem spillere i truppen til den meget vigtige kamp, og nu har DBU også skabt mulighed for at følge kampen gratis via livestreaming på DBU TV med dette link: HER

FC Nordsjællands fem spillere i truppen er: Målmand Peter Vindahl Jensen, Mathias Jensen, Victor Nelsson, Viktor Tranberg og Mads Mini Pedersen. Mads Mini har været ude af spillet med en skade siden starten af september, men han er nu endelig spilleklar igen og blev efterudtaget til truppen, da han i sidste uge var så kampklar, at han kunne spille en træningskamp for FCN.

Dermed er FCN den suverænt stærkest repræsenterede klub på Danmarks U/21 landshold. Ingen andre danske klubber har mere end én spiller i U/21 truppen, som også rummer mange store navne i udenlandske klubber, bl. a FC Nordsjællands og Superligaens topscorer i sidste sæson, Marcus Ingvartsen, som FCN solgte til Genk i Belgien før denne sæson.

Hvis det lykkes Danmark at vinde aftenens kamp i Polen, vil vejen til EM-slutrunden 2019 næsten være banet allerede, og bare med uafgjort står danskerne stærkt i den fortsatte kvalifikation.

Det kan blive en helt perfekt optakt til den altafgørende VM-kvalifikationskamp for Danmarks A-landshold senere i aften kl. 20.45 i Irland. Hvis Danmark sikrer VM-billet i den kamp, kan flere af spillerne på det succesrige U/21 landshold også drømme om at komme med i truppen til Rusland til sommer.

FC Nordsjælland har også tre spillere på Danmarks U/19 landshold, der i øjeblikket er i Kroatien til gruppespil om videre deltagelse i EM-kvalifikationen. Danmark har vundet sine to første kampe og spiller i dag kl. 14.00 den afgørende kamp mod værtsnationen Kroatien om førstepladsen. Magnus Kofod Andersen, Andreas Olsen og Kasper Jørgensen repræsenterer FCN i den trup.