FCN tabte træningskampen i Hvidovre

Kategorier

Mathias Rasmussen fik kort før tid sat en flot træffer ind.

Hvidovres tændte 2. divisionshold vandt fortjent 3-2 over FCN-reserverne.

Dagens træningskamp på Hvidovre stadion blev en ganske intens affære og med langt mere duelspil, end det unge FCN-mandskab brød sig om. Hvidovre var meget toneangivende i den første halve time, hvor hjemmeholdet også bragte sig foran 2-0. Herefter kom FCN lidt bedre ind i kampen, og Tobias Mikkelsen fik reduceret til pausestillingen 2-1.

2. halvleg blev mere lige, men stadig viste Hvidovre lidt mere vilje i nærkampene, som 2. divisionsholdet med hård fight hele tiden fik skabt masser af. Hvidovre kom da også på 3-1, før det mod kampens slutning igen lykkedes FCN at reducere på et virkelig flot mål at Mathias Rasmussen.

Træner Søren Krogh siger om kampen:

– Vi haltede noget efter det meste af tiden men have også vores momenter undervejs. Hvidovre er et godt hold og stærk i duellerne. De ville det mere end os, og vi spillede for langsomt til at spille udenom dem.

– For os blev det en noget usammenhængende kamp, men en god træningskamp, for vi var oppe mod et godt hold, der sørgede for intensitet og tempo. På den måde gav det meget med en kamp, hvor vi intet fik foræret, men vores egen kvalitet i spillet var under niveau i dag, lyder det fra Søren Krogh.

Matchfacts af trænigskamp i Hvidovre:

Hvidovre-FCN 3-2 (2-1)
Mål: 15. minut 1-0. 25. minut 2-0. 31. minut 2-1 Tobias Mikkelsen. 70. minut 3-1. 86. minut 3-2 Mathias Rasmussen.

FC Nordsjællands startopstilling:
Nicolai Larsen
Abdul Mumin, Benjamin Tiedemann Hansen, Andreas Skovgaard.
Jonathan Amon, Lasse Petry, Collins Tanor, Mads Mini Pedersen.
Mathias Rasmussen, Mohammed Fellah, Tobias Mikkelsen.

På bænken og ind i løbet af 2. halvleg:
Oliver Angus, Magnus Wørtz, Nicklas Strunck,  Maksym Fitel, Frederik Juul Christensen og Joachim Rothmann.
Rasmus From (M), ikke indskiftet