Både U/19 og U/17 fik point med hjem fra Aalborg

Kategorier

Jakob Johansson er udlejet fra FCN til HB Køge i denne sæson, og han har allerede scoret otte mål for HB Køge.

Boesenfoto.dk

U/19 holder fast i toppen med en sejr på 1-0 over AaB, mens U/17 måtte nøjes med 0-0 i udekampen mod nordjyderne.

U/19 Liga: AaB-FCN 0-1 (0-1)
Mål: 20. minut 0-1 Jakob Johansson, assist Nicklas Strunck

– Det er meget svært at vinde i Aalborg. Jeg kan ikke huske, at vi har gjort det med U/19 før, og jeg er meget glad for, at vi har så solid en bund i holdet og kan præstere så godt, selv om vi også har sendt en del spillere op til Superligaholdet, lyder det fra U/19 cheftræner Morten Karlsen.

Sejrsmålet i Aalborg blev scoret af Jakob Johansson med Nicklas Strunck som assist efter en hjørnesparkskombination efter 20 minutters spil. AaB er med i toppen af U/19 Ligaen og normalt et meget målfarligt mandskab, men FCN fik lukket godt ned for de nordjyske angreb.

Tigrene fastholdt grebet om kampen og de tre point, og i de sidste ti minutter blev det endda debut til årg. 2003 spiller Tochi Chukwuani, der egentlig kun er U/15 spiller og normalt figurerer i U/17 truppen.

Med sejren har FCN overtaget andenpladsen i U/19 Ligaen, endda med færre kampe end de nærmeste konkurrenter. De næste to lørdage har U/19 holdet hjemmekamp mod OB og Esbjerg.

U/17 Liga: AaB-FCN 0-0

FCN U/17 måtte nøjes med det ene point i Aalborg efter en målløs kamp, hvor tigrene ellers leverede en rigtig god præstation. AaB ligger på andenpladsen i U/17 Ligaen, men FCN havde styr på kampen og levnede ikke nordjyderne mange målchancer.

AaB blev kun farlig nogle få gange , enten på standardsituationer eller opspilsfejl. Generelt havde tigrene kontrol over tingene, men det var også småt med målchancer til FCN, selv om præstationen egentlig var til mere end et point.

Men uafgjort på en svær udebane er ganske godt, og nu kan FCN i de næste to lørdage gå efter fuld gevinst i hjemmekampene mod henholdsvis OB og Esbjerg. Lykkes det, vil tigrene komme med helt op i toppen.