Værd at vide før kampen mod Randers

Kategorier

FCN spiller lørdag kl. 16.00 hjemme mod Randers, og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp:

Vidste du at…

.…FCN har mødt Randers 32 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 10 gange, 13 kampe er endt uafgjort og 9 gange har kronjyderne sejret. På hjemmebane har FCN 7 sejre, 9 kampe er endt uafgjort, og Randers har kun vundet 1 gang.

…i de tre seneste sæsoner har Randers haft overtaget mod FCN. Seneste FCN-sejr over Randers er fra 2. maj 2014 med 1-0 på udebane, men siden er 5 kampe endt med sejr til Randers og de øvrige tre kampe er endt uafgjort.

…FCN er Superligaens mest scorende mandskab med 28 mål i sæsonens første 11 kampe. Det er fire gange så meget som Randers, der kun har nettet 7 gange.

…FCN har en målscore på 28-18. Der er altså scoret i alt 46 mål i FC Nordsjællands første 11 kampe, et snit på mere end 4 mål pr. kamp.

…det var ny klubrekord, da FCN i den seneste kamp ude mod Silkeborg vendte 0-2 til 4-2 på ni minutter og 40 sekunder. Aldrig tidligere har FCN scoret fire mål på under ti minutter.

…kampens dommer, 29-årige Sandi Putros, er i gang med sin kun 2. sæson i Superligaen. Sandi Putros har ikke dømt nogen af FC Nordsjællands kampe i denne sæson men dømte to i sidste sæson, den ene mod netop Randers.

…Randers har i landskamppausen valgt at sige farvel til træner Ólafur Kristjánsson, og nu stiller kronjyderne op i Right to Dream Park med den 53-årige hollænder Ricardo Moniz som ny cheftræner. Moniz har været vidt omkring i sin trænerkarriere. De seneste klubber er Red Bull Salzburg, Ferencvaros, Lechia Gdansk, 1860 München, Notts County og FC Eindhoven.