Værd at vide før kampen mod AGF

Kategorier

Emiliano Marcondes scorede mod AGF i sæsonens første møde, men det rakte desværre ikke til point.

Boesenfoto.dk

I aften kl. 19.00 spiller FCN i Ceres Park i Aarhus mod AGF. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

Vidste du at…

…FCN og AGF har mødt hinanden 36 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 18 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og 11 gange har AGF vundet. 20 af kampene er spillet i Aarhus, og her har FCN 9 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og 7 med sejr til AGF.

…den seneste kamp mod AGF blev spillet i Right to Dream Park, og her vandt AGF 2-1 i 9. spillerunde midt i september, så det er FCN, der har revanche til gode. Nederlaget til AGF er FC Nordsjællands eneste på hjemmebane i denne sæson.

…vi lige nu er præcis midtvejs i Superligaens grundspil. Alle hold har mødt hinanden én gang, og FCN har hentet 26 point i sine første 13 kampe. Det er præcis dobbelt så meget som på samme tid i sidste sæson, hvor FCN kun havde 13 point halvvejs i grundspillet på 26. runder. Alligevel slap FCN lige akkurat med i Mesterskabsspillet med 35 point. For AGF er der næsten status quo i forhold til sidste år. AGF har lige nu 14 point mod 13 for et år siden.

…FCN må undvære Andreas Skovgaard, der afsoner karantæne. Også AGF har en spiller i straffeboksen. Det er forsvarsspilleren Dino Mikanovic.

…nederlaget i Hobro i søndags også var den første kamp i sæsonen, hvor FCN måtte forlade banen uden at have scoret.

…Lasse Petry kom på banen midt i 2. halvleg mod Hobro, og det var comeback for 25-årige Petry efter næsten et års skadespause. Han har fået de seneste sæsoner smadret af skader og har derfor endnu ikke rundet 100 kampe. 94 kampe og 2 mål er det indtil videre blevet til for midtbanespilleren, der rykkede fra Akademiet til Superligatruppen i sommeren 2011.

…kampens dommer, 29-årige Morten Krogh, er i gang med sin anden sæson som dommer i Alka Superligaen. Han har dømt én af FC Nordsjællands tidligere kampe i denne sæson, nemlig 2-2 kampen i Horsens i 8. spillerunde.