U/15 fik en tredjeplads i Göteborg

Kategorier

Alle U-hold får hård matchning ved stævner rundt i Europa. Her er U/15 i

Farum BK/FCN U/15 var kun 40 sekunder fra en finaleplads i weekendens svenske stævne.

For tredje gang i denne sæson vendte U/15 drengene fra Farum BK/FCN retur fra et internationalt stævne med en tredjeplads i bagagen. Denne gang var det fra det svenske stævne IFK Göteborg Invitational 2017 med 12 deltagende hold.

Kampene blev afviklet under fantastiske forhold på en god 11 mands bane i en opvarmet kæmpehal. Fredag og lørdag spillede Farum BK/FCN sine tre gruppekampe mod Brommapojkarna, Stabæk og Crystal Palace, og de gik videre som vindere af puljen efter en sejr og to uafgjorte kampe.

Dermed var holdet klar til kvartfinalen mod AaB og vandt den 4-2. Semifinalen var mod græske PAOK, og den blev tæt og spændende. De danske drenge førte 1-0 og var en mand i overtal men valgte alligevel at angribe i sidste minut med mange mand, og så slog grækerne kontra og udlignede til 1-1 med 40 sekunder igen af kampen. Herefter gik holdene direkte til straffesparkskonkurrence, og den vandt grækerne desværre.

Dermed måtte Farum BK/FCN nøjes med at spille om 3. pladsen, og modstanderen var igen Stabæk i en kamp, der også endte uafgjort, men her var Farum-drengene stærkest i straffespark.

U/15 træner Alexander Riget siger:

– Det var rigtig gode forhold, vi spillede under, og der var et pænt højt niveau på kampene, som næsten alle var meget lige. Vores egen indsats var lidt svingende undervejs, og når vi var så tæt på finalen, er det ærgerligt for tredje gang at vende hjem med en tredjeplads.