Tredje Ligasejr i træk til både U/19 og U/17

Kategorier

Andreas Olsen reducerede for FCN til 1-2 kort før slutfløjtet.

FCN U/19 vandt 4-3 i Ligaen hjemme over Silkeborg, og straks efter fulgte U/17 op med 3-1 over de midtjyske gæster.

U/19 Liga: FCN-Silkeborg 4-3 (2-1)
Mål: 12. minut 1-0 Andreas Olsen. 21. minut 1-1. 29. minut 2-1 Kasper Jørgensen. 49. minut 2-2. 52. minut 3-2 Andreas Olsen. 60. minut 3-3. 63. minut 4-3 Mikkel Damsgaard.

FC Nordsjælland spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor tigrene efter spil og chancer måske skulle have ført mere end 2-1. Men hver gang FCN bragte sig foran svarede Silkeborg godt igen. Andreas Olsen startede scoringen for FCN, og efter en Silkeborg udligning midt i 1. halvleg, sørgede Kasper Jørgensen for FCN-føringen på 2-1 ved pausen.

2. halvleg var kun fire minutter gammel før Silkeborg igen havde fået udlignet, og herfra bølgede kampen meget frem og tilbage med chancer i begge ender af banen. Det var dog igen FCN, der kom foran 3-2 ved Andreas Olsen, og selv om Silkeborg for tredje gang fik udlignet, trak tigrene sejren hjem med Mikkel Damsgaards scoring til 4-3 midt i 2. halvleg.

U/19 cheftræner Morten Karlsen siger:

– Vi spillede med gode mønstre i spillet og fine omstillinger før pausen, mens 2. halvleg blev meget mere åben og rodet, så der er ting, der skal forbedres.

– Men ros til hele holdet for at komme igen hver gang, Silkeborg fik udlignet. Det er et udtryk for holdets offensive mindset. Det er en god gruppe, som vi skal udvikle og få til at spille med et bedre niveau over en hel kamp, lyder det fra Morten Karlsen.

Det var tredje Ligasejr i træk til FCN U/19, som nu er pænt med fremme igen. Dertil kommer to sejre i pokalturneringen, så facit er fem sejre i træk.

U/17 Liga: FCN-Silkeborg 3-1 (0-1)
Mål: 1. minut 0-1. 1-1 Selvmål. 2-1 Jonas Lyshøj. 3-1 Oliver Villadsen.

FCN U/17 gjorde det svært for sig selv fra start i hjemmekampen mod Silkeborg, der fik lov at score allerede i første minut. Og selv om tigrene herefter tog teten og jagtede en udligning, tog det meget lang tid at få åbnet gæsternes forsvar op til scoring.

FCN skabte kampen igennem de fleste og de bedste chancer, men udligningen lod vente på sig til 2. halvleg, og der skulle et selvmål til af Silkeborgs keeper, der blev ramt i ryggen efter et hjørnespark, hvorfra bolden sprang i mål. Lidt efter skabte Jonas Lyshøj så en 2-1 føring, da han med et fremragende skud klaskede bolden ind i modsatte målhjørne.

Oliver Villadsen slog sejren fast med målet til 3-1 efter en hurtig omstilling, og selv om Silkeborg også havde sine muligheder til sidst, holdt føringen hjem.

Også FCN U/17 har nu tre Ligasejre på stribe og to vundne pokalkampe som ballast til de kommende opgaver.