Tre FCN-spillere med på U/17 landsholdet

Kategorier

Andreas Olsen reducerede for FCN til 1-2 kort før slutfløjtet.

Danmark spiller U/17 EM kval. i denne uge, og derfor var der ingen kampe i U/17 ligaen. I U/19 ligaen var FCN i Brøndby og tabte.

Danmarks U/17 landshold er i denne uge i Estland for at spille 1. runde af EM-kvalifikationen med tre kampe mod Estland, Andorra og Skotland. FCN har Oliver Tølbøll, Oliver Villadsen og Jacob Steen Christensen med i truppen, og de to førstnævnte var begge med fra start, da Danmark søndag indledte med en 1-0 sejr over værtsnationen i en dramatisk kamp, der blev afgjort på et straffespark i sidste minut.

I den anden kamp tabte Andorra 1-2 til Skotland. Danmark møder Andorra på onsdag og Skotland på lørdag, og derfor er der heller ikke kamp for FCN i U/17 ligaen i næste weekend, hvor der i stedet spilles en træningskamp mod norske Brann Bergen i Right to Dream Park.

U/19 Liga: Brøndby-FCN 4-1 (2-0)
Mål: 21. minut 1-0. 39. minut 2-0. 76. minut 3-0. 79. minut 3-1 Andreas Olsen. 84. minut 4-1.

FC Nordsjælland startede kampen godt og skabte fine muligheder i de første tyve minutter, men i det 21. minut scorede Brøndby i stedet til 1-0, og herefter ændrede kampen karakter med Brøndby som den dominerende part. Hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 2-0 og afgjorde reelt kampen et kvarter før tid med målet til 3-0. Så hjalp det så lidt, at Andreas Olsen fejrede sin nye kontraktforlængelse med en scoring til 3-1.

Efter fem sejre på stribe, tre i ligaen og to i pokalen, måtte FCN bøje sig, og cheftræner Morten Karlsen siger:

– Vi havde ikke nogen god dag, og vi fik desværre brudt vores sejrsstime med en præstation, der lå under det, vi havde forventet. De første tyve minutter var gode, og havde vi fortsat sådan i hele kampen, havde det set anderledes ud. Selv om vi egentlig kan være tilfredse med det antal chancer, vi selv kreerer, gav vi alt for mange chancer væk til at få noget med hjem fra Brøndby.

FCN spiller næste ligakamp hjemme mod Randers på lørdag kl. 13.00.