Hjulmand: Vi skal spille op til vort bedste

Kategorier

Kasper Hjulmand kommer ikke selv til at sidde på bænken mod AaB. Søren Krogh får Flemming Pedersen ved siden af sig i aften.

– Hobro har gjort det godt og har farlige angribere, så vi skal både forsvare os godt og samtidig spille fremadrettet, siger FC Nordsjællands cheftræner.

Når FCN søndag kl. 12 løber ind på DS Arena i Hobro til den sidste kamp i første halvdel af Superligaens grundspil, er det mod et hjemmehold, der har vist stor styrke som oprykker og lige nu er placeret på en 5. plads med 19 point.

FCN-træner Kasper Hjulmand siger:

– Jeg har stor respekt for Hobros udvikling. De har samlet en god gruppe af dygtige spillere, og har en træner med et tydeligt udtryk i spillestil. Stor kredit til Thomasberg. Hobro har en god sammensætning af typer, og de fortjener placeringen i tabellen.

– Vi ved, vi skal spille op til vores bedste og levere flere minutter med godt spil for at vinde. De har farlige angribere, og  både Kirkevold og Antipas er så aggressive i deres løb, at de bliver noget af en håndfuld for os.

– Men det gør vi forhåbentlig også for Hobro, hvis vi lykkes med vores fremadrettede spil. Det skal fungere samtidig med, at vi forsvarer os bedre end i de seneste kampe. Og med forsvar mener jeg hele holdet. Vi beder vores stoppere om rigtig meget, de skal både sætte angreb i gang, stå højt og dække et stort område.

– Det er en anden måde at være forsvarer på og anderledes krævende, så de har naturligvis brug for hjælp fra samtlige mand på holdet. Alle skal deltage i at forsvare, når modstanderen har bolden, siger Kasper Hjulmand, der glæder sig til kampen i Hobro.

Efter den kamp er Superligaen præcis halvvejs i grundspillet, og alle hold har mødt hinanden én gang. Placeringen efter 13 kampe er også sæsonens første milepæl for afregning af TV-penge.