Hjulmand: Vi vil gerne spille kamp hver 3. dag

Kategorier

Foto: Rie Neuch

FC Nordsjællands cheftræner klynker ikke over et tæt kampprogram i denne uge med pokalkamp i Hobro onsdag og hjemmekamp mod Lyngby i Superligaen lørdag.

Onsdag kl. 18.00 stiller FCN op i Hobro til 1/8 finale i DBU Pokalen, og Kasper Hjulmand glæder sig til kampen, selv om den ligger midt mellem to Superligakampe, så der kun er tre dage fra pokaldysten til kampen om vigtige point i Superligaen lørdag kl. 16 i Right to Dream Park:

– Pokalfodbold er bare for fedt, og her i klubben er en stor del af historien bygget på pokalen. Alle husker, hvordan det er at stå i en pokalfinale i Parken, og det vil man altid gerne prøve igen. Vi går efter det i Hobro.

– Det var en svær lodtrækning for os. Hobro har et hold, der er godt sat sammen, og vi har næsten lige spillet sæsonens dårligste kamp mod dem. Men nu er det en ny kamp, og en helt anden turnering, så det kan ikke sammenlignes, og vi tager til Hobro for at komme videre.

– At pokalkampen giver et tæt program i denne uge, skal vi ikke klage over. Vi vil gerne spille kampe hver 3. eller 4. dag hele efteråret. Der er ikke noget bedre end at spille kampe, heller ikke for spillerne, og vi vil gøre alt for at vinde i Hobro, lyder det fra Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland kan med en sejr i Hobro blive det 4. hold, der er klar til forårets kvartfinaler. Foreløbig har FC Midtjylland, Fredericia og Randers kvalificeret sig.