Hjulmand: Det var en rigtig god kamppraksis

Kategorier

Emiliano Marcondes scorede FC Nordsjællands mål i træningskampen mod FCK.

Arkivfoto: Getty Images

18 FCN-spillere fik mindst en halvlegs kamptræning på højt plan i dagens træningskamp mod FCK på KB’s anlæg.

På grund af landskamppausen, hvor både FCN og FCK har en del spillere afsted i national tjeneste, havde de to klubber aftalt en træningskamp for de spillere, der er tilbage. Og da begge klubber mønstrer mange spillere med Superligakvalitet, blev det en kamp på et pænt højt niveau.

Den blev spillet på KB’s anlæg, og FCK vandt 2-1 efter 1-1 ved pausen. Men resultatet var ikke det store fokuspunkt, og FCN havde rigeligt med chancer til, at facit kunne have været ganske anderledes. Cheftræner Kasper Hjulmand var godt tilfreds med udbyttet:

– Vi havde aftalt denne træningskamp for at afprøve kamppraksis på stor bane. Og i stedet for at gøre det internt, fandt begge klubber det bedre at gøre det i en kamp mod hinanden.

– Vi fik kigget på nye positioner for nogle spillere og fik justeret nogle ting undervejs. Noget virkede godt og andet knap så godt, men alt i alt en fin træningskamp, lyder det fra Kasper Hjulmand.

FCN havde valgt at tage hele truppen med til kampen, og af de 11, der spillede første halvleg, blev de 7 udskiftet i pausen. Der var således kun 4 spillere, der var med i alle 90 minutter, mens 14 hver fik en halvleg.

Kampen bølgede meget frem og tilbage i 1. halvleg med mange gode angrebsopbygninger fra begge hold. FCN startede bedst og fik udbytte af det med en scoring til 1-0 ved Emiliano Marcondes efter kun syv minutters spil. Efter knap 20. minutters spil headede Youssef Toutouh udligningen i kassen, og begge hold havde derefter et par store chancer. FCN ved Mathias Rasmussen og et nærgående skud af Emiliano Marcondes.

FCN viste igen tænder straks fra 2. halvlegs start med syv nye folk, og én af dem, Andreas Olsen, hjemvendt fra succes med U/19 landsholdet, var to gange meget tæt på at score. Først med en afslutning lige forbi og dernæst et knaldhårdt skud på overliggeren.

I stedet blev det FCK, der igen slog til ved Youssef Toutouh til 2-1 efter en lille times spil på en ripost, efter at Nicolai Larsen flot havde klaret skuddet fra en fri Rasmus Falk. I de sidste tyve minutter pressede FCN på for udligning og var meget tæt på flere gange. Jakob Johansson var tre gange alene igennem, to af gangene fik Stephan Andersen pareret og tredje gang blev han fældet bagfra til frispark lige udenfor feltet.

Også Patrick da Silva slap alene igennem efter smarte kombinationer men måtte se sit forsøg afværget. Så det blev ved 2-1 til FCK efter en livlig og god træningskamp. Både Lasse Petry og Pascal Gregor spillede 2. halvleg og fik vist, at de er stærkt på vej tilbage efter de lange skadespauser.

FC Nordsjællands opstilling i 1. halvleg:

Nicolai Larsen
Abdul Mumin
Benjamin Teidemann Hansen
Andreas Skovgaard
Karlo Bartolec
Magnus Kofod Andersen
Collins Tanor
Patrick Mtiliga
Ernest Asante
Emiliano Marcondes
Mathias Rasmussen.

FC Nordsjællands opstilling i 2. halvleg:

Nicolai Larsen
Abdul Mumin
Benjamin Teidemann Hansen
Pascal Gregor
Mads Aaquist
Lasse Petry
Collins Tanor
Patrick da Silva
Andreas Olsen
Mohammed Fellah
Jakob Johansson.