FCN-spillere med i ny triumf for U/21 landsholdet

Kategorier

Udover disse fire FCN-spillere, Viktor Tranberg, Mathias Jensen, Victor Nelsson og målmand Peter Vindahl Jensen, har FCN også fået Mads Mini Pedersen efterudtaget til Danmarks U/21 landshold.

Foto:DBU

Skov af mål og hav af chancer, da Danmark ydmygede Finland med 5-0 i Helsinki.

Danmarks U/21 landshold fik i aften sin fjerde sejr på stribe og endda så overbevisende som 5-0 ude mod Finland. Robert Skov førte an i målfesten med et vaskeægte hattrick til 3-0, inden Mikkel Duelund og den tidligere FCN-topscorer Marcus Ingvartsen fuldendte triumfen med de to sidste scoringer.

FCN havde fire spillere i truppen. Mathias Jensen var igen holdets anfører og en dominerende spiller på Danmarks midtbane, og Victor Nelsson var en sikker krumtap i forsvaret. De spillede begge alle 90 minutter, mens målmand Peter Vindahl Jensen og Viktor Tranberg måtte nøjes med at se til fra bænken.

Det var en kamp med Danmark i total kontrol og altså med en Skov af mål og desuden et hav af chancer. Mathias Jensen var lige til sidst ved også at krone en fremragende indsats med et flot mål, men keeperen fik pareret hans kanonhårde flugtskud.

Landstræner Niels Frederiksen havde valgt helt samme startformation som sidst i 5-2 sejren hjemme mod Georgien, og det er virkelig et slagkraftigt mandskab, den danske landstræner råder over. Danmark er nu en sikker nr. 1 i sin EM-kvalifikationsgruppe med 12 point for fire kampe og en målscore så imponerende som 19-2.

Alle fire FCN-spillere vender nu retur til træningen i morgen kl. 15 i Right to Dream Park, og så gælder det forberedelserne til næste Superligakamp allerede på lørdag kl. 16.00 på hjemmebane.

De kommer skadesfri hjem og har altså en meget positiv ballast med i bagagen fra landskampene, akkurat som den islandske målmand Alex Runarsson, der også kan være tilbage i klubtræningen i morgen.

Køb din billet til kampen mod Randers i Right to Dream Park på lørdag kl. 16 HER