FCN indfører familiebillet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Allerede fra den kommende hjemmekamp mod Lyngby Boldklub den 4.november kl.16.00 vil det være muligt at købe en familiebillet. En familiebillet er et nyt tilbud, som FCN har indført for at tilgodese den mest købte billetform blandt familierne.

Den er gældende for 2 voksne og 2 børn, og prisen er 250 kroner mod de normale 350 kroner. Køb familiebillet HER.

FCN er kendt for at have Danmarks bedste familiestadion med gode og sikre faciliteter, hvor børn og deres familier har muligt for en række gode oplevelser før, under og efter kampene. Derfor har det også været et naturligt træk, at forsøge at gøre det mere attraktivt for familierne at besøge Right to Dream Park og derfor er den nye familiebillet blevet indført.

Hvordan køber man familiebillet?
Det gøres fuldstændig som normalt via billetter.fcn.dk, og her vælger du 2 voksne og 2 børn, og rabatten vil automatisk blive påført dit køb.

#believeinyouth #vierfcn